Diensten

Wij zijn trots op onze merken en leveren deze al jaren. De merken die wij vertegenwoordigen zijn puur, authentiek en hebben karakter.

Wij zijn dé agent voor kwaliteitskleding in Nederland. Geen fast fashion, maar authentieke, Europese merken die hun kleding lokaal ontwerpen en maken met oog voor hun omgeving. We hebben collecties voor alle seizoenen – voor dames en heren; iedereen met liefde voor authentieke en tijdloze kleding.

We doen méér voor onze klanten dan alleen het leveren van kleding. We helpen je graag met diverse aanvullende diensten die jou als winkelier helpen bij het nóg beter verkopen van deze merken.

Brand Workshops

Verkopen gaat makkelijker als je meer weet over het product en het merk. Tijdens de 'brand workshops' - in de winkel of online - vertellen wij het verhaal achter het merk, de producten en de kwaliteiten. Zo vergroten wij voor jou de beleving rondom het merk. Dat vertaalt zich naar de verkopen. Voorbeelden: workshop voor al het verkooppersoneel tijdens landelijke personeelsdag en in store workshops in filialen van een winkelketen.

Brand Visits

Tijdens een 'brand visit' kun je met eigen ogen zien waar de producten worden gemaakt. Tijdens zo'n bezoek aan de productie locatie spreek je de mensen die de kleding maken. Je ziet met eigen ogen met welke zorg en aandacht voor kwaliteit alles wordt gemaakt. Dat geeft een enorm boost aan het enthousiasme voor een merk. En dat enthousiasme zal jouw klanten niet ontgaan. Voorbeeld: jaarlijkse bedrijfsbezoek van de fabriek van Saint James met zo'n 15 klanten.

Brand Support

We bieden de support om met jou te kijken naar hoe we de merken in de winkel nóg beter kunnen presenteren. Door het verhaal van een merk in de winkel sterker tot uitdrukking te brengen, vergroot je de aantrekkelijkheid en zichtbaarheid van de collectie. En dat stimuleert de verkopen. Voorbeelden: met eigen kasten hebben we voor een klant een merk specifieke ruimte gerealiseerd waarmee de uitstraling in de winkel verbeterde.

Brand Specials

Voor specifieke gelegenheden (bijv. heropening na verbouwing, introductie van nieuw merk) kunnen we speciale merkbeleving creëren. Zo hebben we voor een klant ter viering van de heropening van een winkel een op maat gemaakte display gemaakt. Helemaal in de sfeer van het merk: een winkelinrichting helemaal van wol. Aandacht gegarandeerd!

Interesse in één van onze merken?

Wij werken met een exclusief netwerk van geselecteerde winkels die onze merken een warm hart toedragen. We hebben overal in Nederland verkooppunten met wie wij langdurige relaties hebben.
Spreken onze collecties én manier van werken je aan, neem dan contact met ons op.

Neem contact op